presentreklam

Presentreklam – “nygamla” marknadsföringen blir succé i NHL?

På senare år har det blivit mer och mer vanligt att företag använder sig av presentreklam som en stor del av sin marknadsföring. Det finns många anledningar till att utveckling tagit den riktningen, men den största bör vara den att det verkligen ger goda resultat. Tillsammans med presentreklam har också NHL lagens give-aways, profilkläder och andra liknande marknadsföring tagit stora kliv och utvecklats på vägen. Det finns en stor potential och en mycket fin möjlighet att vara kreativ när man arbetar med dessa delar av marknadsföringen vilket gör att det ofta blir både roligt och givande.

När ni ska beställa presentreklam så bör ni ha kommit fram till många saker redan. Visst, ni är inget lag i NHL, men principen är densamma. Ni bör veta vilken er målgrupp är, alltså vilka ni vill beröra med denna presentreklam. Vilka är det ni ska ge presentreklamen till? Ni bör också ha tydliga mål och en tydlig linje med satsningen som leder till ett resultat ni kan vara nöjda med. Ni bör också ha klart för er vad för typ av produkter det är ni vill beställa som presentreklam. Det finns en alldeles otrolig mängd av alla dess möjliga prylar, så det är inte bara att välja rakt av.

Det ni bör tänka extra mycket på är utseendet och kvaliteten. Utseendet är naturligtvis av intresse då ingen gillar fula saker, oavsett om det är kläder eller verktyg. Var dock inte för utsvävande utan försöka hålla det enkelt och snyggt. Det finns nämligen en risk att ni som företag annars glöms bort och inte för lika mycket uppmärksamhet om färger och former tar över. Kvaliteten kan dock inte vara för bra utan här gäller det att försöka nå den absoluta toppen. Om inte kvaliteten är hög så kommer inte heller resultatet att bli bra. Kvaliteten på er presentreklam kommer att likställas med kvaliteten på era egna produkter. Att nå toppen av kvaliteter är dock svårt och är naturligtvis också en fråga där pengar spelar in. I NHL är sällan pengar ett problem, men det betyder inte att de kan snåla på kvaliteten för det. Nu ser vi fram emot en spännande säsong med bra hockey. Och det vet ni var den erbjuds. I världens bästa hockeyliga – NHL.