Nattens NHL: onsdag 14 november

Nattens NHL: onsdag 14 november

i Nattens NHL spelades endast en match där inget Central divisions lag var med, i den matchen mellan Anaheim och Vegas var det istället en kamp i Pacific divisionen. Trots att Vegas lyckades besegra Anaheim med hela 5-0 ändrades inte ställningen i divisionen och Vegas som förra året var i Stanley Cup final fortsätter att ligga långt ner i tabellen. Matchhjältar för Vegas blev Marc-Andre Fleury som höll nollan och Cody Eakin som gjorde två av målen för Vegas Golden Knights.

I Central divisionen förändrades läget mer där Både Winnipeg och Colorado klättrar närmre Minnesota för andra platsen i divisionen. Colorado gick med nattens vinst om Dallas i tabellen och är nu på den första wildcard platsen i den västa konferensen. Colorado står nu för de två spelare som hittills gjort flest poäng i NHL med Mikko Rantanen på första plats och Nathan MacKinnon på andra platsen.

I botten utav divisionen bjöds publiken i Chicago på både målvakten Corey Crawfords första nolla för säsongen och den nya huvudtränaren Jeremy Collitons första vinst med klubben när man bröt sin 8 matcher långa förlustsvit i och med nattens vinst mot St.Louis. I och med vinsten skiljer det nu 3 poäng mellan Chicago som ligger näst sist och St.Louis som ligger sist. Detta är intressant att hålla ett extra öga på ifall St.Louis skulle halka efter i den tuffa divisionen.

 

 

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar