LA Kings sparkar sin tränare John Stevens

John Stevens

LA Kings sparkar sin tränare John Stevens

Efter en otroligt dålig inledning på säsongen som har resulterat i att Los Angeles Kings ligger sist i ligan har laget under söndagen meddelat att man sparkat sin huvudtränare John Stevens. Los Angeles har efter 13 matcher bara vunnit 4 matcher, och nu har man utsett Willie Desjardins som tillfällig huvudtränare i laget medan man söker efter Stevens ersättare.

LA’s general manager sa i ett pressmeddelande att man befinner sig i ett kritiskt läge för säsongen och att resultaten hittills har varit väl under förväntningarna. Därmed så kände klubben att detta draget var nödvändigt för klubbens bästa, även om det var ett tufft val.

Detta var John Stevens andra säsong som huvudtränare och förra säsongen tog han laget till slutspel men åkte där ut i första rundan emot Vegas Golden Knights som vann serien med 4-0 i matcher. Desjardins som utsågs till tillfällig huvud tränare har haft postionen tidigare i Vancouver från säsongen 2014-15 till 2016-17 samt för Kanadas lag under OS i PyeongChang, där laget fick med sig en bronsmedalj hem.

Inga kommentarer

Lägg till din kommentar